Viatge a Berlín

Alexanderplatz, la porta de Brandenburg, Amstel House, Wistemberg, Check Point Charlie, Sachsenhausen… Quins records ens porten tots aquests llocs!
Aquest 2017 els alumnes de primer de Batxillerat hem pogut gaudir de la famosíssima ciutat de Berlín. Hem après moltes coses sobre aquesta urbs. Tot i que… Llegeix més»

Magna Celebratio

El cap de setmana del 29 i 30 de maig els clàssics de l’institut Isaac Albéniz van tornar a col·laborar amb el Museu de Badalona en la Magna Celebratio.
Ni el fred ni l’amenaça de pluja van evitar que aquest equip de valents tirés endavant l’Schola.

Gràcies,… Llegeix més»

Avaluació diagnòstica

Ja s’han fet públics els resultats de l’avaluació diagnòstica de 4ESO i properament l’alumnat portarà a casa l’informe individual, per tal que les famílies en pugueu fer el seguiment.

El professorat i l’equip directiu felicitem l’alumnat pels resultats globals obtinguts. A nivell general de centre, estem… Llegeix més»

Proves PISA al nostre institut

El nostre centre ha estat seleccionat per participar al pilotatge de la prova d’avaluació internacional PISA 2018 que tindrà lloc divendres 28 d’abril del 2017, amb alumnat escollit aleatòriament.
PISA és l’acrònim de Programme for International Student Assessment (Programa per a l’Avaluació Internacional de l’Alumnat). Aquest… Llegeix més»

Visita dels nostres exalumnes

Coincidint amb la diada de Sant Jordi alguns dels nostres exalumnes van venir a visitar-nos i van fer una xerrada amb l’alumnat de 2n de Batxillerat per a orientar-los de cara al seu futur acadèmic més immediat.
Fent clic en el títol veureu algunes fotos de… Llegeix més»

Back from London

Dear all,
after spending some great days in London, we are left with a bunch of memories… and some pictures too. Some of them are included in this slide show (just click on the title!).
 

Xerrada sobre l’assetjament

Benvolgudes famílies,
l’AMPA del nostre centre ha organitzat la xerrada ‘Les paraules, els gestos les intencions i l’efecte papallona en situacions d’assetjament’ que tindrà lloc el proper dimarts 25 d’abril a l’institut.
Fent clic en aquest enllaç podreu veure el cartell corresponent.

Taller de ludi romani

Dimarts 4 d’abril a la tarda l’alumnat de clàssiques de 4t d’ESO vam participar en un taller de Ludi Romani, on vam entrar en contacte amb el jocs i joguines que ensenyarem als nois i noies que s’acostin a visitar-nos dissabte i diumenge 29 i… Llegeix més»

Visita de 4t d’ESO al mNACTEC

El passat dia 4 d’abril, els alumnes de 4t d’ESO que cursen la matèria optativa de física i química van visitar el Museu Nacional de Ciència i Tecnología de Terrassa (mNACTEC)
Conegueren com era un laboratori de física experimental de començament del segle XX i realitzaren… Llegeix més»

Fotos esquiada 3r ESO

Benvolgudes famílies,
fent clic sobre el títol d’aquesta notícia podreu veure algunes fotos de l’esquiada a la Cerdanya del nostre alumnat de 3r d’ESO.

2017_04_esquiada10

2017_04_esquiada09

2017_04_esquiada08

2017_04_esquiada07

2017_04_esquiada06

2017_04_esquiada05

2017_04_esquiada04

2017_04_esquiada03

2017_04_esquiada00

11è Premi Sambori Òmnium 2017

La nostra alumna Marta Verkholyak de 3r d’ESO, amb l’obra La promesa final, ha quedat 1a finalista del Premi Sambori Òmnium de narrativa, d’entre tots els participants de la demarcació de la Serralada Litoral (Badalona-Barcelonès Nord, Mataró-Maresme i Vallès Oriental).
El passat dissabte 25 de… Llegeix més»